Koncentráló-képesség növelő csomag

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akiknek bizonyos alkalmakra kell különösen jó formába kerülniük (pl. fontos tárgyalás, üzletkötés, vizsga)!

Főiskolások és egyetemisták is eredményesen használhatják a SENSOLITE fényterápiát, ha a vizsgán legjobb formájukat szeretnék hozni. Ugyanennek a csoportnak ajánlható a rendszeres fénykezelés túlzott igénybevétel esetén, a sok stressz, a kevés alvás, a pihenés és kikapcsolódás hiánya miatt fellépő energiahiány pótlására.

Menedzserek esetében a kezelést bármikor érdemes elkezdeni, hiszen számukra a rendszeres fénykezelés azért nagyon előnyős, mert felér akár egy két hetes nyaralással, kikapcsolódással! A kúra ideje alatt feltöltődik energiával, megszabadul a folyamatosan fennálló stressz, a szellemi és fizikai igénybevétel káros hatásaitól. A túlterhelt szervezet sokkal könnyebben betegszik meg, tehát a rendszeres fénykezelés az ő esetükben nem csak energizál, hanem egészségmegőrző, betegség megelőző szerepet is játszik.

Felsőoktatási intézmények hallgatóinak különösen a vizsgaidőszakra érdemes a fényterápiás kúrát időzíteni, mégpedig olyan módon, hogy az utolsó kezelések nagyjából egybeessenek a vizsgák befejezésével. A legfontosabb napokra érdemes koncentráltabb kezeléssorozattal készülni: menedzserek, vezetők a kiemelt tárgyalásokat megelőző 2-3 napon minden nap, lehetőség szerint a reggeli, délelőtt órákban vegyenek fénykezelést; egyetemisták és főiskolai hallgatók pedig a vizsga időpontját megelőző 2 egymást követő napon jöjjenek el a Sensolite Gyógycentrumba!

 

Bővebben